Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samarbete

hjärtat känner
hjärnan tänker
... och munnen talar

ord som bör sägas
och även de som mått bäst osagda

hjärta
hjärna och mun
allt kan bli ett fantastiskt samarbete
men även fullständig katastrof

avstånd kan mätas i mycket
mellan hjärtan
eller kilometrar på en lång väg
och ändå kan längtan vara lika stor



vilken väg väljer man då
vilken vågar man gå

den härligaste
måste väl vara när läppar möts
och hjärtan närmar sig
och kilometrarna inte längre spelar någon roll




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-26 19:36



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Den vägen vill vi alla vandra. Gottskrivit.
2007-12-26

  Larz Gustafsson VIP
Definitivt.
En övermåttan härlig väg.
2007-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen