Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min 11 -årige son är rullstolsbunden och hans bästa kompis är en stor mjukis apa !


Apan

Min son har en stor och mjuk apa
med vilken han konstant kan prata
han skojar och skrattar
allting hans apa fattar!

Det smusslas mycket mellan de två
hemligheterna de har är inte få
apan kan ju inte skvallra,
så det kan man ju förstå!

När tårarna rinner
för att han inte hinner
inte riktigt orkar
apan hans tårar torkar!

Apan är stor, mjuk och varm
vilar varje natt på sonens arm
en vän som han vet stannar kvar
denna busiga apa han fick av sin far!




Fri vers av charlotte hedendahl
Läst 928 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2007-12-26 22:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
När tårarna rinner
för att han inte hinner
inte riktigt orkar
apan hans tårar torkar!

Nu rinner faktiskt mina tårar!!
2008-05-17

  aol
jag riktigt känner apan krama mitt hjärta
2008-02-09

  Mats Henricson
Härligt om kramisen !
2008-01-02

  Markattan
En dikt full av värme och kärlek. Fint!
2008-01-02

  boen
Måste få kommentera en gång till då jag inte kan låta bli
att tänka på denna fantastiska text. Den sätter fingret på
en öm punkt - att vi vuxna nog ofta inte förstår eller kan
känna oss in i ett barns upplevelser (vilket Du kan).
Texten är dessutom så väl ihop med så väl funna
och naturliga rim. De får texten att gå hem lättare
hos mig som läsare.
Kram boen
2007-12-30

  ms. r ghazale
jag har en liknande mjukis vän! en ko! :D
härligt skrivet
2007-12-30

  boen
Vilken fin text!

Vänskap och kärlek är inte begränsade till människor...
2007-12-29

    Noomi
varmt och skönt..
jag blev glad av denna...
2007-12-28

  ninna
tankarna till låten teddy björnen fredriksson,så gullig text om det bästa du har,fint skrivet.
2007-12-28

  Bernhardina
Wiiee! Jag gillar denna :D
2007-12-27

  To
Gillar! Mycket fint. :-) Skönt att kunna fly till fantasivärlden med sitt mjukdjur och få en känsal av att någon verkligen lyssnar och förstår en. Samt någon som man 100 % kan lita på kan bevara hemligheter.
2007-12-27

  -Ulla Tilemo- VIP
Vilken värme denne sons mamma har! Din dikt förmedlar en nöjd
mammas funderingar. Så underbart fint Charlotte! Applåd
2007-12-27

  soldis
Vilken underbart härlig dikt! Nu kom jag att tänka på en björn som hette Kalvsylta, han var den bästa Kalvsylta i hela världen!
Tack för en rolig stund! <3
2007-12-27

  Björn Karlsson
Blir varm i själen
och mins mina djur som barn

Tack
2007-12-27

  Maria Zena Viklund
som en liten teddybjörn! sött!
2007-12-27

  Patrick K
underbar dikt, fylld med känslor och kärlek. bokmärker denna!
2007-12-27

  Ulf Lagerholm
härligt skriven text om ett barn och ett
barns värld -

tummen upp -
2007-12-27

  Yvonne
Underbart skriven dikt som andas stor värme. Stor applåd!
2007-12-26

    eva m h
Härlig kompis i Livet!
2007-12-26
  > Nästa text
< Föregående

charlotte hedendahl
charlotte hedendahl