Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EECE


En ängel som dansar bugg

 

 

 

annandag jul
lider mot sitt slut
natten bär med sig sitt täcke av mörker
som ligger kvar tills solen stiger upp
och detta blir en annan dag

jag sitter i soffan
TV:n är på
bror min zappar från kanal till kanal
och fastnar på SVT
en danstävling

tråkigt tycker jag
även om de är duktiga
men jag sitter kvar
halvsover
svävar iväg in i min egen värld

men så skall de dansa bugg
och jag kikade fram bakom min lugg
tänk att trots att jag haft vänner som dansat bugg
så har jag aldrig riktigt känt till hur man buggar
men en kväll
för inte så jätte länge sen
så fick jag se en ängel dansa bugg med sin far

jag minns den kvällen så väl
hur vacker hon var
hon såg så lycklig ut
och hennes lycka betyder allt för mig
hennes lycka gjorde mig så otroligt lycklig

men jag var nog även svartsjuk
konstigt nog
för jag ville också kunna ta hennes händer
och sväva över golvet
bara bada i hennes blå ögon
och se henne le mot mig

jag ville skänka henne den lyckan
jag vill skänka henne all lycka
för hon är hela min värld

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 524 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-26 22:29



Bookmark and Share


  Louise. J
Underbart skrivet!
2007-12-29

  darran
vackert
2007-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP