Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GOD JUL, JONAS








Älskling,
jag vet att jag
har alldeles för mycket
ångest ibland,
men varje gång
dina sönderkyssta
läppar
viskar vackra ord
i mina öron,
försvinner den
liksom helt.



Och när jag ser
att det blänker
silverstjärnor i
dina ögon,
förundras jag över
hur du alltid lyckas
förhäxa mig så.





För du får
mig verkligen
att glömma
allt annat,
och när vi
är tillsammans
känner jag
känslor som
inte går att
beskriva.


Jonas,
jag älskar dig.








Fri vers av Sagolik trollunge
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-26 23:16



Bookmark and Share


    undefined
du visar verkligen dina känslor, väldigt fint
2007-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Sagolik trollunge
Sagolik trollunge