Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

so i say thank you for the ..

jag ville bara säga tack
tack för den här tiden
tack för alla minnen
tack för alla gånger du lyssnat
tack för allt skratt
tack för alla tårar
och
tack för att du alltid funnits där
men jag antar att det är slut
nu.




Fri vers av mollypop
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-26 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mollypop
mollypop