Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är LUST säger jag!!!

 

för sinnliga lekar
för fingrars
sprakande toppar
virvlande avtryck
som lämnas
på våra kroppar

dunster av fukt
och av min
och av din
underbara lukt

en blandad lusta
i sensuella ställningar
elektrisk närhet
av allt det djupa sköna
där vi bottnar
i varandra

likt en feber
som rider våra sinnen
kräver lusten
sina jämbördiga
likar

en Dig
och
en Mig

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 257 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-12-27 15:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lustfullt beskriver du lusten. Sensuellt och fint!
2007-12-29

  Inkarasilas
Utan tvekan - nickar instämmande och dreglar över tangentbordet, ujujuj.
2007-12-27

  Björn Karlsson
Klart det är lust
med den här lyrken
2007-12-27

  soldis
mmm...just det, det är LUST...där fick du till det igen ;)
2007-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol