Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hade jag

Hade jag älskat dig om jag vetat
kanske långt innan
eller efter ett tag

Hade jag verkligen
om jag visste vad jag skulle gå igenom

Ja
jag hade mitt hopp

Även fast du förnedrade mig
nervärderade
spottade på mig
kränkte mig
så att du till slut tog bort det som var jag

Jag fanns inte längre
bara en liten grå skugga
en skugga som ville få allt bra igen
som ville att du skulle visa mig
kärlek

Svaret är ändå Ja
jag hade mitt hopp

Min kärlek till dig var enorm
kan inte med ord beskrivas


Fast när år efter år går
ständiga problem
ständiga svek
ständiga.....

Då dör en bit
och en till
fast så liten att den knappt märks
Tills man står där som ett gapande hål
aldeles tom
tom på det som var

Men alldeles full ändå
av rädslor
frågor utan svar

...och en obehaglig skräck
den som slingrar sig runt runt runt
tar hårdare grepp
och ångest kommer som ett brev på posten




Kommer jag att älska igen

Ja
Det är mitt hopp
min tro
min önskan

Jag är också värd det




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-27 21:30



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Hoppas att du har den turen att få finna någon igen.
Känner igen mkt i dina ord.
2007-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen