Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Inget kan stoppa dem förutom magi. Om inget stoppar så kommer det att ske en tragedi.\"


Droskan

Vinden stressar upp och bråskar.
Hästarna drar vilt den svarta droskan.
Piskan viner över ryggarna på djuren.
De drivs på i en hastig fart mot muren.

Inget kan stoppa dem förutom magi.
Om inget stoppar så kommer det att ske en tragedi.
Svarta moln drar över himmlen.
Åskan smäller och dundrar, drottningen i vagnen sitter lungt utan förundran.
Hjulena snurrar och leran skvätter, månen lyser upp det enda av vägen.
Ingen hjälper, ingen vill veta.
Om det händer något och allt försvinner bryr sig ingen om att leta.




Fri vers av Mysterica
Läst 218 gånger
Publicerad 2007-12-28 01:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mysterica
Mysterica