Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjukhustankar

Hissar sakta upp

de ljusbruna solkiga

nattgardinen.

Utanför lyser solen

mot blå himmel

fiskmåsarnas skrin ger

mig känslan av hav

bland all grå betong...




Fri vers av Idun 1
Läst 275 gånger
Publicerad 2005-05-18 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Idun 1