Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagsländan I



Dagsländan

dansar vilt

över ängen

tills skymmningen

sakta sänker sig.

Då börjar den sin

grå väntan

på den nattliga

vandringen

mot okända mål...




Fri vers av Idun 1
Läst 328 gånger
Publicerad 2005-05-18 16:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vacker dikt .. men gillar inte rad avstånden då de förstör lite av flytet och rytmen.. annars tycker jag om den :)
2005-05-19

    ej medlem längre
Jättebra , det finns mycket i den dikten.tack
2005-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1