Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här går jag

Regnet öser ner
här går jag i pyamas och tofflor
vad spelar det för roll vad klockan är
kallt, ruggigt och grått

Väskan till gymet står i vägen i hallen
den jag lovade att använda idag
men jag går runt den....
om ingen sparkar iväg mig ut
nä då gör inte jag det heller

Helena och Johan tittade in
men morsan då....
vaknade du nyss
ha ha ha
Nä jag har bara en \"vägrar-dag\"

De visade upp den nya
det lilla extra tillskottet
för en helg eller kanske längre
låne-hund
för Dollys skull
kanske det kan bli några fler av det här

Jag sov på soffan i natt
drog med mig täcke och kudde
och när ögonen blev för tunga
och TV-bilden suddig
ja då knäppte jag av

Det var ju dags att inviga den
jag som ofta somnar i soffan
men aldrig i den nya
Ok det var ovant
men nu är det gjort

Klockan går fort
fastän jag knappt gör något
och försöker strunta i samvetet
det som säger det och det
det som undrar varför jag vägrar

Och varför vägrar jag idag
känns bara rätt
och försöker få hela mig att förstå det




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 246 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-12-28 15:21



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
mycket bra skrivet!
2007-12-28

    Lindizz
bra skrivet!
2007-12-28

  Nikolai Jungsin VIP
Aldrig försent att revoltera ;)
2007-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen