Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnfall



Ljuskristaller som förvirrar ögat
Får dig att blicka högt mot skyn
Men svaret är så enkelt
Dina ögon fångade allt

Allt man vill se




Fri vers av sleepwalking
Läst 567 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-28 16:34



Bookmark and Share


  Junibarn
Kort men så perfekt.
2008-06-15

  octobertragedy
och hur jävla snyggt är inte det här på en skala? du knäcker!
2008-01-25

    Facky
damn vad du är begåvad, bruden!!! lövar den hårt! du kan konsten att hitta de perfekta orden! :)
2008-01-13

  latenightblues
oj jösses, du träffar pang på
verkligen jättebra!

svaret är så enkelt
dina ögon fångade allt,
allt man vill se
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

sleepwalking