Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad är mörkare än svart?


morgonen nådde
aldrig dina läppar

den svarta färgen
är utsmetad
under din hud.




Fri vers av Johanna Hallin
Läst 327 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-28 19:35



Bookmark and Share


    hoppas
Magiskt vacker!
2007-12-28

    Trast
Obegripligt men det gör det inte sämre.
2007-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Hallin
Johanna Hallin