Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

framtiden kommer

mörkret faller
ljuset kommer
med glädje och förväntan
och hopp
om en bättre framtid
en framtid ljusare än nu
klarare och enklare

anar ljuset komma
trots mörkret falla
för visst finns det en längtan
en längtan och tro
på att livet kan gro
gro och slå rot
i kärlekens mylla

mörker faller
men långt ifrån svart
gryning nu skönjas
och hoppet är här
redan starkt i ditt hjärta
börjar rötter att växa
då framtiden kommer




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 609 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-28 22:47



Bookmark and Share


  prinscess VIP
väldigt vackert
2008-01-09

  Lilla My* VIP
Men så fint!! En ljusare framtid framträder starkt i din dikt och en varm känsla sprider sig genom dina ord! *Bokmärker den fina*
2007-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh