Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fin plats

Det finns en plats
en plats i ditt hjärta

Den platsen
som även om den är liten
makar gärna på sig och ger rum för lite mer

Så att även någon mer får rum
kanske kan få breda ut sig lite
om hjärtat vill
och tillåter

Det finns plats för två




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 257 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-12-29 00:35



Bookmark and Share


  coffe
det var en mycket fin och varm plats.c
2007-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen