Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla vägar bär till systemet....





Jag hämtade min dotters bil idag
och det var ju ganska nära systemet
kanske kunde ta vägen förbi
kanske en liten flaska skumpa
innan nyårsköer börjar

Sen är jag mitt i smeten
kommer varken framåt eller bakåt
Hysteri
och jag bara stirrar

Där kommer Svensson
och nästa
och nästa
folk väntar på en parkering
och alla har SÅ bråttom

Stressen ligger över
under
runtomkring
och allt är ett virrvarr

Jaaaa en ledig parkering
den Svensson som stod där och väntade
ha ha.. lurad för plötsligt sniker en igenom
Platsen var hans
det bestämde han plötsligt

Jag som avskyr köer
gillar inte stress
men plötsligt är allt kul

Jag lägger armbågarna på ratten
handflatorna under hakan
stirrar med stora ögon
Jag har ju gratis teater framför mig
En riktig komedi

Ja jag faktiskt gapskrattar
helt för mig själv
och ler fortfarande åt det

Lugna dig lite Svensson
Du hinner!




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 282 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-12-29 14:52



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Fin text som lockar läsaren till ett varmt leende!
:)
2007-12-29

    Lindizz
sköna bilder målas upp och jag gillar denna text! Bra titel som passar underbart!
2007-12-29

  Rosmarin
vilken underbar text om att omvandla ett stressmoment till något med innehåll, något som roar och i det faktiskt gör en lite avstressad. Det där är medveten närvaro, det!
2007-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen