Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katten

Hör mjau eka genom natten
se en smidig figur slinka förbi ditt fönster
hör lätta mjuka dunsar som när en katt kliver på metall

Se en skön figur
men en päls av blänkade svart
med ögon som två små gnistrande stjärnor
lyssern den upp vägen bäraren går

Hör när den fräser av ilska
se se när den späner en klo
du ligger illa till min vän
Katten ger dig ingen ro!




Övriga genrer av Sikska
Läst 230 gånger
Publicerad 2008-01-10 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska