Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min vän med det vackra namnet


Så glad för vänskap




Mitt ansikte är ett stort leende
så glad att du är min vän

Att ha någon att prata med
dela med sig av ditt och datt

Även om vi är olika
så som alla människor är

Så ger du mig solsken
även om regnet öser ner




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 287 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-12-29 15:34



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Underbar är den vänskap som ger sådan glädje, grattis till er båda!
2007-12-29

    Lindizz
härlig och fin text!
2007-12-29

  lodjuret/seglare VIP
hon kommer med solsken till mig
hon kommer med solsken till mig
som i östen mä resten

så du är trots allt int så vilsen ändå
du har ju din vän som lyser upp
din tillvaro,
att ha en vän är svårt
att vara en vän är också det svårt
juste text, den lyser upp himlen här
2007-12-29

  Bjarne Nordbö
Att bara ha en sådan vän, är en stor lycka. Grattis.
2007-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen