Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fristad


och de ljusa skratten
rullar fram
till rakbladet

för det är inget annat
i leendet
än frånvaro

så du värjer dig
och stannar kvar i tanken
som lyfter dig
över gatuvimlet

och skickar dig nånstans
långt bort i hjärnan
dit hon aldrig hittar




Fri vers av BTS
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-29 18:20



Bookmark and Share


  Maud Li
Lågmält närvarande och berörande om, som jag uppfattar det, mänskliga överlevnadstrategier.
2008-01-03

  Larz Gustafsson VIP
Det är underbart med tankar som lyfter en över gatuvimlet.
Upp över paddorna som vill dra ned en igen, därför att de hatar när någon inte klafsar omkring i träsket som de själva gör.
2007-12-29
  > Nästa text
< Föregående

BTS