Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Q


Tar en hacka i min hand,
slår första slagen att bryta loss
en del ifrån släktensband.
Inom denna krets finns en kloss
jag behöver komma ut nu,
ur denna cirkel av fejder
kan inte blunda att bli tu.
Riktar blicken mot andra nejder.

Tar hackan till friheten!




Fri vers av mrKeyword
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-29 21:59



Bookmark and Share


    CaMillA
Mkt fin text med fin symbolik!
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

mrKeyword
mrKeyword