Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om önskan



Om att önska
sa du
något att berätta
sanna ord
om längtan
lusten och att vilja

laget runt
snart turen min

stressen lägrar
söker ord
som inte finns

vad att vilja
var att finna
längtan står
för den
som aldrig
frågat efter

tomma ord
till svar
som ångras
samma stund
de sägs

år har gått
och frågan lever än
men nu
med nya svar
och liv
som tagit om




Fri vers av Bögen
Läst 473 gånger
Publicerad 2007-12-29 22:17



Bookmark and Share


  jardan
är det inte en ynnest att inte behöva längta...igenkännande i dina fina formuleringar
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Bögen