Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland.. då får man bara konstiga känslor, oförklarliga känslor utan namn. Dom kommer lika snabbt som dom går, men dom lämnar en tanke. \'Mår du så bra som du alltid trott?\'


när tryggheten går i ide, då vaknar osäkerheten, redo för vårens första jakt





ensamhet




säkerhet








du tror att du känner dig själv
så till den grad
att du vet vad som gör dig lycklig

vad som får dig att le
och gråta
vad som får dig att hata
älska

det kommer en dag
då allt helt plötsligt
är som bortblåst
du vet ingenting

är du lycklig?
vad får dig att le?
kan Dom få dig att gråta?
osäkerhet
vem är jag?
osäkerhet?

det enda du vet
är vad du älskar
vem
den trygga punkten i tillvaron
din punkt

men vad gör du
när din trygghet inte alltid
kan stå vid din sida
varje sekund
för att hålla din hand

det är då
osäkerheten slår till
hårt
mot allt

när din trygga punkt
inte är där och kan skydda dig
ingen slår tryggheten

tryggheten är det enda
enda som skyddar
som slår tillbaka
mot osäkerheten
får dig att veta vem du är

men
när tryggheten sover
vem är jag då?




Fri vers av Kathleen
Läst 348 gånger
Publicerad 2005-05-18 21:22



Bookmark and Share


  Almaz
Tankeställande.. Det sista stycket gillar jag speciellt. "men när trygg heten sover, vem är jag då?" En bra fråga.. Jag kan känna igen mig i den frågeställningen, då osäkerheten har mig i sitt grepp..

Snyggt, med skön rytm..
Väl skrivet!
2005-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Kathleen