Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt du älskar är bärs

Du drar hela tiden samma vers
Du älskar henne så
Men det enda du älskar är bärs
Det enda du gör är att slå




Fri vers av Isaac Bobjörk
Läst 475 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-30 09:29



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
På dessa fyra rader lyckas du fånga ett helvete för många. Bra skrivet med så få ord och så stort innehåll.
2007-12-30

  Michaela Dutius
Bistert- och starkt uttryckt i få ord
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Isaac Bobjörk
Isaac Bobjörk