Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att lyssna på andra är bra och det ska man göra. Men deras liv och verklighet kan göra ont. Jag har i alla fall lätt för att ta åt mig känslor och bli illa berörd.


Anförtroenden





Chokladen trängs i min mun
allt för att hålla mig vaken
snabb energi för stunden

Så kommer det igen
det jag känner
det jag såg
men inte bör nämna

I går var en dag av händelser
många intryck
mycket lyssnande

Så mycket att jag emellanåt blev stum

Vad skulle jag känna
i en värld som denna

Där människor ibland behandlas så illa

När någon annans verklighet
flyger på

Träffar solar plexus
och slår ut mig.....




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-30 11:04



Bookmark and Share


    Maria Malm
Kan vara tungt när andras känslor flyger på, man behöver få tid på sig att bearbeta. Bra uttryckt i texten.
2007-12-30

  Rosmarin
\"När någon annans verklighet
flyger på

Träffar solar plexus
och slår ut mig..... \"

sån är jag också - kan bli så berörd så det känns som jag också behöver tröstas, och det är ju inte meningen
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen