Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Örnvinge

Kullerstensgator mellan trånga husfasader
backar upp och backar ner..
ingen ljusning en ensam ser
men uppifrån lyser solen
bönen lyfts upp på vingar
söker sin väg ut ur trångskodd verklighet
lyfter och lättar, svävar trosfriskt iväg
på en brusten sky..
så kommer skymningen och färgerna bleknar
i solen..
Herden vallar sakta sina får hemåt mot fårafållan
trots skymningen följer fåren tryggt hans spår...
de har lärt sig förtroende...
en del säger att \" får är dumma djur \"..
klokare djur får man leta efter...




Fri vers av palle
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-30 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

palle
palle