Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt

Mönstrade dörrar i långa korridorer..
människor söker febrilt efter rätt dörr...
Jag kan mycket... jag kan skratta, jag kan gråta
jag kan sjunga, jag kan låta...
men mitt inre bär en längtan, en djup inre
önskemelodi, en gåta, att förlåta...
Jag ler ofta när jag ser, att i hjärtedjupet sker...
en förändring... när någon förlåter... och
glädjen kommer åter...
Ibland bär jag massor, trots att Gud säger \"vila\"
Ibland springer jag när Gud ropar \" stanna min älskade\"
Ibland fruktar jag, men för det mesta längtar jag...
trots allt vet jag att \"jag är hans dyrköpta barn\"




Fri vers av palle
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-30 12:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Magnifikt!
Där har du vissheten som bär oss.
Han för oss alltid fram i triumftåg med Sig och allt samverkar till det bästa för den som älskar Gud.
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

palle
palle