Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lönlöst?

 

klöser muren
den mellan oss
bruket flagnar
stenarna rasar tungt
hotar att krossa. oss.

ändå kommer vi inte närmare
inte närmare än vad som är
fysiskt möjligt
med dig inuti. mig
jag omkring dig
du har ätit upp min själ
tuggat länge
smakat.

jag ser att du gillar.
smaken av mig.

och det är först
när du är närhetsbrutal
hos mig. i mig. på mig. med mig.
som jag känner
att det Är

men muren.
trots mental. attraktion

lyckas vi aldrig riva

 

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 235 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-12-30 15:14



Bookmark and Share


  J A Nicander
Den omöjliga passionen, lusten och magnetismen, sorgen över att inse skillnaden mellan detta och den varaktighet som man längtar och eftersöker.....

Snyggt!
2007-12-31

  Zekehl
Insiktsfull dikt i vemodstecken
2007-12-31

  Berra Bäver
Man kan bara dela ut 5 släggor för detta mästerverk.
2007-12-30

  Ulf Lagerholm
detta är en fantastisk text helt enkelt -
jag gillar punkteringen, inte ditklottrad
för synens skull -

bara att lyfta hatten -
2007-12-30

  Lena Krantz VIP
Murar är vi människor bra på! Fast ibland tycker jag att det är rätt skönt här bakom!
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol