Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågan kvarstår

Vet

att nu är punkten satt

 

Vet

att jag aldrig mer

dig lär se

 

Men frågan kvarstår

varför

vill du inte se mig mer 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-30 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson