Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dolt

Sanningen fanns där

hörde skriken

 

Men varningarna

nåde inte fram

 

Dolt i dimmornas land

fanns ingen tröst

något låg gömt i isen

kom upp

alldeles försent 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 187 gånger
Publicerad 2007-12-30 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson