Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klandrar dig inte

Ringer

inget svar

 

Skickar ett mess

fortfarande inget

 

Känner att något är fel

men klandrar dig inte

för detta kanske är bäst 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-30 12:57



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Väl skrivet- ibland är det bäst- fast det gör ont...
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson