Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Felet var mitt

Du gjorde allt rätt

men mitt sinne låg i dimma

så rädd för vad

som skulle ske

glömde mitt hjärta

på en öde strand

 

Du gick din väg

men jag vet

felet var mitt

du bär ingen skuld 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-30 13:00



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Fint och självutlämnande!
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson