Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnena förrvirrar

Såg ljuset

i fjärran

 

Kände lugnet

glämde sanningen

 

Sinnena hamnade i förrvirring

och känslorna lekte med elden

vad händer här näst

allt är upp och ner 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-30 13:04



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
En känsla av pirr i magen...
även om det verkar vara lite \"förbjudet\"
Mysig text!
2007-12-30

  Larz Gustafsson VIP
Känslorna är en bra tjänare men en usel herre.
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson