Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vetskapen

Lidandet ökar

leken dödar

 

Mörkret finner kraft

och elden slukar

det liv som återstår

 

Vetskapen

dödar mitt sinne

förstör mina drömmar

krossar min framtid

och dömmer mig

att för evigt vandra i skuggan 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 165 gånger
Publicerad 2007-12-30 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson