Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom dina ögon

Trodde jag visste

vad som gömdes i ditt sinne

 

Lekte med tanken

att det skullle bli vi

 

Men bakom dina ögon

fanns ett annat svar

och sanningen lös allt klarare

i mina 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-30 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson