Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksvampyr

Jag lämnar dig här, min vän.
Jag är förlorad, förlorad som få.
Jag är mörk - svart som natt.
Jag är ensammatt.

I mitt svarta hjärta kryper jag in.
I beroendets kärna lever jag.
Jag är vampyrens törst.
I mitt hjärta är beroendet störst.

Svart blod har fångat dig.
Jag suger i mig din kraft.
Men när tröttheten drabbar dig,
inser jag mitt misstag, ångrar mig.

Jag lämnar dig här, min vän.
Du är trött, matt som få.
Jag är mörk, svart som blod.
Vi saknar båda kärleksmod.




Fri vers av Daybreaker
Läst 296 gånger
Publicerad 2005-05-18 22:26



Bookmark and Share


  Dan Linder
Jag gillar detta...den är mörk och gåtfull...på ett sätt mäktig och på ett annat hjälplös, utelämnad och barhudad.
Känslosam balansgång!
2005-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker