Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VARNING för hårda ord och tufft språk. Måste protestera! Är du känslig så läs INTE! Förlåt mitt språk...


I PROTEST.....






... skriver jag detta!

Idag är min längtan stor
Fruktansvärd
Efter någon att hålla nära
\"Vara två\" med

KRAMA, KRAMA, KRAMA

Jag känner skriket i mig
längtan
efter någon

MEN

Jag kunde varit född i en annan tid
eller på en annan plats...

OM jag kanske levde i Thailand
Då skulle jag fanimej få krama

Någons kuk

För att den står

och jag får extra betalt
... måste överleva!

KRAMA, KRAMA, KRAMA

Kanske jag blir \"utlöst\" i några veckor
får krama samma
för att någon vill
Någon som betalar min lön

Kanske får lite extra \"förmåner\"

Men Gud nåde mig
om jag vägrar

KRAMA, KRAMA, KRAMA

Sen åker han
och nästa kommer
som vill att jag ska KRAMA...



Jag känner skriket i mig
längtan

befrielse
för någon annan!


Jag är hellre ensam
bara vara jag

utan att

KRAMA, KRAMA, KRAMA


KARMA


VARFÖR???????????????????? ÄR DET SÅ?






Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-30 18:23



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Starkt inkännande. Känslorna väl förmedlade.
2007-12-30

  * Ammi *
en kram till dig!
önskar dig allt gott!
2007-12-30

  Nikolai Jungsin VIP
Håller med dig...
Nog fan finns det dagar..

Protesterar mot ensamheten också..
2007-12-30

  Larz Gustafsson VIP
Jag är övertygad om att det finns någon som vill krama dig, Nettan.
2007-12-30

    Saulus
Uschanimej!
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen