Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärlek till en choklad ask


Paradis asken



 Det är min stora favorit

 Den är som ett gift för mig

 när det är julafton.

 Ger mig själv denna underbara

 chokladask i julklapp varje år

 den är en förälskelseför mig

  som  alltid består.

 Längtar redan efter dig tills

 nästa år jag åter får smaka av

 dig du  min underbara paradis ask

 av dig får bara jag smaka gömmer

 dig så att bara jag får ta del av dig




Fri vers av Ann-christin
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-30 19:01



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En mycket \"god\" dikt - och om jag ska avslöja en hemlighet står det en paradisask här också - och gul ska den vara
2007-12-30

  ~~*MariamAurore*~~
detta var en söt dikt :)
2007-12-30

  Lyckohäxan Enediel
Hehe...håller med om dessa läckerheter i askar...mmm...ljuvligt gott! Föredrar dock Alladin...men men ;)
2007-12-30

    Mickey Blue Eyes
Farligt, farligt! Och då får man ju ta av det undre lagret också! ;)
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin