Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

WOMEN



Tonight the night, Tonight the night som Neil young sjunger
Och visst han har rätt jag fullkomligt flörtar som en Thompson
Kulspruta ensamheten måste sprängas göras kulhål i.
Ingen är värdig ensamhet jag tar en jim bean skålar
För hoppet, glädjen & kvinnan.
Nu ska jag läsa en biografi om Charles bukowski och smida
Mina planer för det nya året det bättre året.

Kär & galen till änglarnas kör

/ Ulf Lundell




Fri vers av Neal
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-30 19:34



Bookmark and Share


  Christer Eriksson
uffe, keep on rockin in the free world..

\"dom vill ha allt utan instas är du man att vara man bland kvinnor, kvinnor, kvinnor...\"

.. du också neal.
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal