Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förhoppningar, reflektioner och funderingar kring nästa år, allt på ett \"orimligt\" rim .....


2008

2008
vad händer då ?
2008
hur ska det gå ?
ska Reinfeldt falla ?
ska Busch få spö ?
ska Sahlin åter förfalla ?
ska rättvisan dö ?

2008
Fredens år ?
eller 2008
vredens år ?
tyvärr det sista
är oddsen för
De Stora mest tvista
och mer förstör

2008
Låt oss drömma då
om det 2008
som Vi vill få
en God President i USA
som älskar Freden
precis som jag
och hatar vreden
varenda dag

2008
vårt eget land
som sargat är
av borgerlig hand
åt pipan det bär
ett rövarband

2008
en Svensk Dröm då
Fredrik får spader
blir God ändå
ger pengar , mycket då
och det till Alla oss Små
och det bästa är som så
att De Rika då betala få..........




Fri vers av Mats Henricson
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-30 21:04



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Hoppas verkligen på ett bra 2008! Statsministern sparkar vi! Bra och välformulerat ,väldigt bra åsikter!
2007-12-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
D u inte illa
R ätt bra jag versen gilla
Ö nskedröm om fred för oss
R ätt ofta de orden skulle
* lysa i neon, som ett bloss
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska