Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig en minut

Utan förklaring

utan att ens

säga hej då

du försvann

lika snabbt som du kom in i mitt liv

var du bara borta

 

Om du bara

gett mig en chans att förklara

gett mig en möjlighet

att ändra det som gått snett

 

Ge mig en minut

det är allt jag ber om

men du ger mig ingen

och nu står det

mig upp till halsen

med varför




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 174 gånger
Publicerad 2007-12-31 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson