Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stund

En stund

var vad jag behövde

 

Du gav mig den

men när den var öve

gick du din väg

 

En stund

kunde jag känna glimten av liv

nu när den passerat

har jag orken ett tag till




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 156 gånger
Publicerad 2007-12-31 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson