Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tickar

Hör slagen

känner rytmen

 

Men även om klockan slår

står tiden ändå still

 

Glädjen i denna sekund

varar i evighet




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-31 13:39



Bookmark and Share


    InteJag
Jätte fint skrivet!
2007-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson