Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtat har funnit sin dom

Hör ej längre tonen

känner ej längre slagen

 

Kraften pyser ut

ögon förlorat sin glans

 

Hjärtat har funnit sin dom

och så rinner sanden i timglaset ut




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-31 13:46



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
vackert skriven- men orden gör ont
2007-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson