Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna till ditt inre

Blunda

varva ner

hör du rösten

känner du vågen

som rider mot hamn

 

vad finner du under huden

vad rör sig i dina tankar

 

Lyssna till ditt inre

och själens väg blir fri




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 191 gånger
Publicerad 2007-12-31 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson