Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandring på djupet

Letar du efter fast mark

eller söker känslan att sväva

känner du längtan efter imorgon

känner du smärtan från igår

 

Vandring på djupet

känner mörkret som sluter sig

hör dess eko

tömmer livets energi

ser dimman

som lagt sig stilla

men vad du än känner

det gryr alltid en ny dag




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-31 13:56



Bookmark and Share


    eva m h
Det sägs att det är som mörkast innan ljuset kommer.
Vi får tro det!
2007-12-31

    ~maria~
jätte vackert,ja hur svårt de än må vara så gryr en ny dag,tack för läsningen
2007-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson