Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästa år

Vad har jag framför mig

kommer året ge mig

vad jag söker eller

enbart mer tårar

 

Min väg är låst

och tiden rymmer bara frågor

 

Hur blir nästa år

knappast kan det bli värre

det är det enda som är säkert




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 205 gånger
Publicerad 2007-12-31 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson