Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Socker och tidsdokument

du går på droger, du går på lättnad
du går på droger som luktar så gott
jag frågar varför, du säger därför
därför är alltid ditt konkreta svar

stora kransar bildar en mur
bakom stjärnor färdas mörkret tur och retur
mitt i lugnet vaknar spillror av dig upp
det doftar socker och tidningen bjuder på en suck
du kastas ut som ett löjligt tidsdokument
när sprayen stelnat så har du redan glömt allt som hänt  




Övriga genrer av Mike
Läst 481 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-31 16:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vet ej vem den är skriven till..men jag tänker på mina elever.:-)
2008-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike