Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd för mörkret.

Skuggorna jagar mig.
Jag är rädd för mörkret.
Varje natt ser jag ögon
utanför fönstret. De stirrar
på mig. Får jag sova med
lampan tänd inatt älskling?




Fri vers av rabbitheart
Läst 225 gånger
Publicerad 2004-03-28 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart