Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månljus

Dansar i månljus
under starka stjärnor
med tårar i mina ögon

För det som var
för det som kommer

Frosten biter min kind
och tårar blir till is

Tårar av sorg
tårar av glädje

Jag vill dansa och dansa
så mycket
att svett smälter allt

Kryper ner
försvinner
till Moder Jord
som tar hand om allt

Snälla gör något bra av det....




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-31 21:27



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
dansa vännen dansa!
2008-01-01

  * Ammi *
vilken vacker text! Det blir nog säkert nåt bra av det! Gott Nytt År!
2007-12-31

  Teresia Ridell
Jäklar vad starkt !
Precis sådär känner jag ! Vill ut ställa mig under stjärnorna och bara skrika ut sorg, frustration o längtan !
2007-12-31

  thyra
Vacker önskan! Gott Nytt År!
2007-12-31

  Larz Gustafsson VIP
Dancing with tears in my eyes...(Ultravox)
2007-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen