Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen efter!

Dagen efter!

Åter med i matchen efter en brutal fylla
Det var väl egentligen inte riktigt min mening att jag skulle smaka på Whiskyn för efter ett par glas vart det god natt istället för gott nytt år
När ska jag lära mig?!
För där spriten går in går förståndet ut
Så igår somnade jag visst lite väl tidigt när min 2007 års saga fick sig ett brutalt och snöpligt slut
För där låg jag visst i sängen och sov ruset av mig
Snarkandes!
medan raketerna tjöt för fullt utanför mitt hus
Måtte jag vara mer med i matchen till nästa nyår
Gott nytt år, allihopa!
Yippie!

Ken Cassel
1/1-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 291 gånger
Publicerad 2008-01-01 10:10



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Då började ju ditt nya år väldigt vilsamt skulle man kunna säga...*ler*
Så jag önskar dig ett fortsatt gott och vilsamt 2008!
2008-01-01

    Nattviol
å varför anar jag
att du inte är ensam
om att ha missat tolvslaget?

ska berätta en liten hemlis:
folk skrek åt okända
och kända: gott nytt år!
raketer skrämde skiten
ur gamla och djur
sen slocknade vi med!!!

inget märkvärdigt
egentligen..
*ler*
2008-01-01

  Michaela Dutius
Gott nytt år till dig!
2008-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel